Booking.com

PROMOCIONE

PAKETAT TONA ME TE FUNDIT

Pranvere ne Amsterdam

Europe Hollande

Kulturor

Amsterdami është kryeqyteti i Holandës dhe qyteti më i madh i provincës Holanda e Veriut

DETAJE

PRENOTO

Pranverë në Barcelonë

Europe Spain

Kulturor

Barcelona është kryeqyteti i Katalonisë dhe qyteti i dytë më i madh në Spanjë.

DETAJE

Netët e Bardha në Rusi

Rusi

Kulturor

Netët e Bardha në Rusi 6 Ditë, 699 € 20 Deri 25 Qershor 2017

DETAJE