Per ata qe do te preferonin malin me mire se sa detin, zgjidhjet janete bollshme dhe te mira.

Voskopoja e Dardha ne Korce, Germenji ne Erseke, Parku i Pelisterit ose Mavroves ne Maqedoni(FYR) ofrojne mundesi te shumta akomodimi qe prej apartamenteve te thjeshta ekonomike deri te hotelet luksoze 5*.

Ajri i paster, ujerat e ftohta, harmonia me natyren, jane te parapelqyerat e pushuesve kryesisht nga moshat e treta.