BILETA

TRAGETI

Per pasagjeret me qe levizin ne drejtimin Shqiperi-Itali ose Greqi-Itali e kthim, shume opsione zgjedhje do te gjenin tek ne midis kompanive te trageteve, Grandi Navi Veloci, Adria Ferries, Ventouris , Red Star Ferries e Ionian Cruises qe operojne ne linjat Durres-Bari, Durres-Ankona , Durres-Trieste, Vlore- Brindizi e Sarande-Korfuz.

Per ata qe preferojne portin e Igoumenitses, zgjedhjet do te ishin midis  kompanive te mirenjohura Minoan ,Anek-Superfast, Ventouris  qe lidhin kete port me Barin, Brindizin, Ankonen, Venecien , Ravenen dhe Triesten.

Nje opsion tjeter jane linjat domestike midis ishujve greke, ku operojne kompanite Minoan, Anek-Superfast,  Blue Star Ferries si dhe dhjetera operatore te vegjel lokale.