Midis arsyeve te shumta te levizjes se njerezve, ato per qellime kurative zene nje vend te rritje.

Llixhat ne Pozar, Edesa, jane nje destinacion i mirenjohur dhe i mire organizuar, qe frekuentohen si ne dimer dhe ne vere.Hotelet e shumta ne zone, ofrojne mundesi zgjedhjeje ne varesi  te preferencave dhe buxhetit ne dispozicion.

Ujerat termale te mirenjohura per shume qellime   curative, ajri I paster malor dhe gjelberimi permbushin me se miri pritshmerite e klienteve tane.

Pervec tyre, udhetimet drejt qendrave spitalore ballkanike dhe europiane, jane pjese e paketave tona “tailor-made” te ndertuara sipas kerkesave specifike rast pas rasti.