Per ata pushues qe kerkojne pushime te qeta, te thjeshta e me cmim ekonomik, Prespa me hotelet e saj modeste do te ishte zgjdhja perfekte.

Uji i paster, plazhet eqeta, peshku i fresket, freskia dhe ushqimi shijshem do te plotesonin me se se miri pushimet e veres.