Bregu i liqenit Oher-Struge ofron per pushuesit ne stinen e veres nje larmi te gjere mundesish akomodimi duke filluar nga apartamentet e kompletuara ne qytet e deri te hotelet cilesore me 5 *.

Infrastruktura cilesore , cilesia e larte e sherbimit hotelier dhe restoranterise, raporti i mire cilesi-cmim, uji i paster dhe klima e fresket, jane avantazhet e kesaj zone qe duhen shijuar.