MARINE

TRAFFIC

Nese deshironi te ndiqni udhetimet detare , kjo mundesohet nepermjet Marine Traffic, ku mund te gjeni info te detajuara rreth vendndodhjes, shpejtesise, distancave dhe kohes se prershkruar e te mbetur te udhetimit, informacione rreth anijeve si kapaciteti, viti i prodhimit etj.

Klikoni ne

Te kutia SEARCH Vessel, Port, etc, mund te shkruani emrin e anijes qe kerkoni dhe menjehere do te merrni vendndodhjen e saj.