BILETA

AUTOBUZI

Shpesh here studente, emigrante apo biznesmene te sapo mbritur ne aeroportet kryesore gjermane, belge, franceze apo italiane, u del nevoja per te marre linja autobuzash qe lidhin keto aeroporte me qytete me te vogla, dhe ne mundesojme pajisjen me keto bileta, me cmime te favorshme duke zgjedhur operatoret me te suksesshem .