BILETA

TRENI

Treni , mjeti popullor i levizjes ne Europe, shpesh u nevojitet klienteve tane , dhe ne mundesojme biletat e operatoreve hekurudhore, DB, SNCF, Trenitalia e shume te tjere se bashku me konsulencen tone profesionale per te zgjedhur itineraret dhe kombinacionet me te mira, me te shpejta e me te lira.