Per nje grup klientesh sapo mbrijne ne piken e hyrjes, ne destinacion,aeroport ose port, lind natyrshem nevoja per nje menyre transporti drejt vendit ku do te qendrojne , hotel, panair, qender biznesi, universitet apo qender curative.  Transporti publik per ta eshte jo fort komod, gjuha mund te jete pengese, makina me qira u sjell stres, por nga ana tjeter dhe buxheti i kufizuar nuk mundeson marrjen e taksise. Edhe ne kete rast ne kemi nje zgjidhje te mire, mundesi transferte me partnere te besueshem qe ofrojne me cmime ekonomike me vetura, van, minibus ose autobuze, ne varesi te nevojave te tyre.