PRANVERE NE AMSTERDAM

4 Ditë, €399

Udhetim Kulturor

Lorem ipsum dolor sit amet, consec dolor sit amet anis po domet la.

12/05/17 Deri 15/05/17

Lorem ipsum dolor sit amet, consec dolor sit amet anis po domet la.

Europe

Lorem ipsum dolor sit amet, consec dolor sit amet anis po domet la.

DETAJET E PAKETES

DITA 1 - 12 MAJ

Fluturimi direkt për në Amsterdam. Nisja në orën 21.20 Mbrritja në Amsterdam në orën 24.10. Transferimi në Hotel. Sistemimi dhe Fjetje në Hotel.

DITA 2 - 13 MAJ

Mëngjesi në Hotel. Vizitë panoramike e qytetit. Duke udhëtuar me autobus do te keni mundësinë te vizitoni pjesën e vjetër dhe të re të Amsterdamit. Vizitohet Sheshi Magna. Veshja e jashtme e Pallatit mbreteror eshte fasada më e bukur e Sheshit Magna. Vizitë në muzeumin Rijks në Amsterdam, Shtëpitë tregtare të shekullit të 17-të dhe kishat me kembanat e tyre te shek 16 dhe 17. Pasdite e lirë për të vizituar qendrat komerciale të Amsterdamit.

DITA 3 - 14 MAJ

Mëngjesi në Hotel. Nisja për vizitë në Hagë dhe Rotterdam, ku vizitohen: Parlamenti, Pallati i Paqes dhe monumente të tjeratë këtyre qyteteve. Kthimi në Amsterdam.

DITA 4 - 15 MAJ

Mëngjesi në Hotel. Transferimi për në Aeroportin e Amsterdamit. Fluturimi direkt për në Tiranë. Nisja  në orën 18.00. Mbrritja në Tiranë në orën 20.40.

FOTO

399  / Person

TE PERFSHIRA NE PAKETE

  • UDHETIMI VAJTJE-ARDHJE ME AVION PO
  • TRANSFERTAT DHE SHETITJET ME AUTOBUS  PO
  • AKOMODIM NE HOTEL PER 3 NETE PO
  • MENGJESET PER TE GJITHA DITET E UDHETIMIT PO
  • SHOQERUES SHQIPTAR GJATE QENDRIMIT PO
  • BAGAZH ME PERMASA DERI NE 55X40X20 CM PO
  • GJITHCKA QE NUK ESHTE E PERMENDUR ME SIPER JO
  • HYRJET NE MONUMENTE DHE MUZEUME JO